Hvordan vedlikeholde den ergonomiske barnestolen?

- 2022-05-25-


Hvordan opprettholde det ergonomiskeBarnestol?


1. Unngå å plassere den i direkte sollys, høy temperatur og fuktighet

Langsiktig direkte sollys og høy temperatur kan lett føre til deformasjon avbarnestol. Hvis du trenger å plassere ting ved høye temperaturer, sørg for å finne en isolasjonspute i midten. I tillegg, i et fuktig og lufttett miljø, er barnestolen utsatt for mugg. Det er best å sette det på et ventilert og tørt sted.


2. Ikke beis med fargede pigmenter eller syre-baseløsning. Fargede pigmenter er ikke enkle å rengjøre. Syre-base-løsningen inneholder en viss korrosivitet. Når den er flekket med skadelige væsker som syre-baseløsning, må den rengjøres i henhold til produktetiketten. Et tips til ergonomiske barnestoler: Du kan kjøpe trekk tilbarnestolerhjemme. Som våre nåværende barnestoltrekk er avtakbare, enkle å rengjøre når som helst. Og materialet er vanntett, begroingshindrende og støvtett tresikker netting. Hvis det brukes barnestol, er det best å ha 2 setetrekk, som kan byttes ut.


3. Unngå skarpe verktøysriper

Seteputen og ryggstøtten påbarnestoler generelt de mykeste delene av alle deler av hele stolen, og det er nødvendig å unngå at skarpe gjenstander blir riper.


4. Når det ikke er egnet å bruke tunge gjenstander til å rengjøre barnestolen, er det ikke egnet å bruke tyngdekraft, og ikke bruk tunge gjenstander til å slå, ellers vil det lett forårsake skade på stolen. Ovennevnte er den daglige vedlikeholdsmetoden til den tekniske barnestolen. Feil oppførsel, så hva er den riktige måten å rengjøre barnestolen på? Ved rengjøring av støv anbefales det å klappe lett med en fjærstøv. Hvis det er noen relativt glatte deler, anbefales det å bruke en myk klut med litt vaskemiddel til rengjøring, ikke bruk en tørr klut direkte for å unngå riper. Hvis knottene eller skruene er for stramme, kan du tilsette litt smøreolje.